10 Handige tips om snel een eenvoudig je keuken te renoveren

De keuken renoveren, aan de ene kant een leuk project, maar als je ziet wat er bij komt kijken, dan kan het best lastig zijn. Daarnaast is het vaak ook een flinke uitgaven. Gelukkig zijn er een aantal eenvoudige tips waarmee u snel en gemakkelijk uw keuken kunt renoveren.

1. Verf de muren met een nieuwe kleur: Een mooie frisse laag verf kan wonderen doen voor elke kamer in het huis, dus dit is een goed begin en ook nog eens een makkelijke en goedkope optie? Kies een unieke kleur die de stijl van uw keuken direct een flinke upgrade geeft.

2. Vervang kastgrepen: Het vervangen van de kastgrepen is een van de eenvoudigste manieren om de look en feel van je keuken te updaten. Het lijkt misschien iets kleins, maar het effect kan groot zijn! Kies moderne, strak uitziende grepen die direct karakter en stijl zal toevoegen aan uw kasten en laden.

3. Voeg accentverlichting toe: Accentverlichting kan een keuken echt tot leven brengen. Gebruik led verlichting of hanglampen boven het kookeiland om een gezellige en luxe sfeer te creëren. Dit voegt direct een hoop luxe toe!

4. Vernieuw aanrechtbladen: Het vervangen van uw oude werkbladen met graniet of kwarts is een geweldige manier om de gehele keuken een upgrade te geven. Je kunt zelfs kiezen voor een aanrechtblad wrappen, hierdoor zijn de kosten ook nog eens lager

5. Installeer nieuwe apparatuur: Als uw budget het toelaat, kan investeren in high-end apparatuur echt een verschil maken in het uiterlijk van uw keuken, daarnaast is het ook nog eens functioneel.

keuken renoveren tips

6. De keuken wrappen: Met een keuken wrap geef je binnen 1 dag een hele make over aan je keuken. Dit is een van de goedkoopste opties, terwijl het resultaat echt geweldig is. Een goed alternatief dus ten opzichte van een traditionele renovatie

7. Gebruik oude meubels opnieuw: Meubels zijn behoorlijk duur, dus in plaats van nieuwe kopen, kun je aantal van je bestaande meubels opnieuw te gebruiken. Een oud dressoir kan met wat verf al een flinke upgrade krijgen!

8. Hang kunstwerken op: Kunstwerken zijn een andere geweldige manier om elke kamer op te fleuren, ook de keuken. Kies stukken die bij het kleurenschema van je keuken passen en zorg voor een goede plek aan de muur.

9. Voeg interessante accessoires toe: Accessoires zijn een geweldige manier om persoonlijkheid en stijl toe te voegen aan elke kamer, vooral in de keuken. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om op een goedkope manier een nieuwe look te realiseren.

10. Mooie wijnrekken: Houd je van wijn? Dan is een uniek wijnrek een goede optie. Naast dat het direct een echte sfeermaker is, is het ook nog eens handig om al je wijn te bewaren!

Na deze tien tips zal u helpen snel en gemakkelijk te renoveren uw keuken zonder het breken van de bank!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek