Aanrechtblad wrappen

Professionele keuken wrappers en hoogwaardige materialen.

Ervaren specialisten

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Aanrechtblad wrappen

Wil je je keukenblad een nieuwe look geven? In veel gevallen is het mogelijk om dit te doen door middel van keuken wrappen. Dit houdt in dat er een speciale wrap folie wordt aangebracht op het keukenblad. Er zijn verschillende soorten folie verkrijgbaar, waardoor je keukenblad eenvoudig kan worden aangepast naar jouw wensen. Hiervoor is het wel belangrijk dat het blad in goede staat is en geen grove beschadigingen heeft. Wilt je graag advies voor jouw aanrechtblad en het bedekken met nieuwe folie? Wij helpen je graag!

 

De mogelijkheden van een aanrechtblad wrappen

Het aanrechtblad wrappen is niet alleen voor keukenbladen mogelijk. Ook aanrechtbladen in badkamers en andere meubels kunnen worden gewrapt om zo een nieuwe look te geven aan de ruimte. De prijs voor het wrappen van een keuken- of badkamerblad is voornamelijk afhankelijk van wat je met het blad zou willen qua kleur/materiaal en de afmeting. Geen enkele wens is onmogelijke en wij doen ons best om het aanrechtblad weer een compleet nieuwe uitstraling te geven zodat de badkamer of keuken een hele nieuwe look krijgt.

Als het gaat om het aanrechtblad wrappen, zijn er veel mogelijkheden. Door extra dik folie wrap aan te brengen zorgen we ervoor dat het aanrechtblad bestand is tegen krassen en andere beschadigingen. Een werkblad zoals die in de keuken moet sterk zijn zodat je je geen zorgen hoeft te maken en gemakkelijk aan het werk kunt gaan. Voor het wrappen van het keukenblad kun je kiezen uit verschillende kleuren, effecten en patronen. Denk bijvoorbeeld aan marmer of beton look. Betonlook wordt momenteel het meest gekozen, maar marmer wordt ook steeds populairder. Het is belangrijk dat de plakfolie goed wordt aangebracht om luchtbellen te voorkomen. Met wrap folie heb je een nieuwe keuken voor een goedkopere prijs!

 

Beschadiging en houdbaarheid

Als je keukenblad of aanrechtblad eenmaal is gewrapt, hoef je je geen zorgen meer te maken over krassen en andere beschadigingen. De wrapfolie die wij gebruiken is van hoge kwaliteit en sluit naadloos aan op het keukenblad of aanrechtblad. Hierdoor ontstaat er geen verschil tussen het keukenblad of aanrechtblad en de wrapfolie. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste folie voor jou keuken- of badkamerblad en geven je deskundig advies over de mogelijkheden. Naast het wrappen van keukenbladen, kunnen wij ook kastjes, keukenkastjes en complete keukens wrappen. Wij bieden verschillende folies aan die voor iedere keuken geschikt is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen je graag verder!

Aanrechtblad wrappen

Wat kost een aanrechtblad wrappen?

De prijs voor het aanrechtblad wrappen is voornamelijk afhankelijk van de grootte en het materiaal dat je kiest. Een keukenblad of aanrechtblad in een standaardmaat kan al vanaf €350,- gewrapt worden. Dit is inclusief montage en BTW. Het keukenblad of aanrechtblad wordt dan voorzien van een keuze uit verschillende soorten folie met een dikte van 0,22mm. Deze wrapfolie sluit naadloos aan op het keukenblad of aanrechtblad. Voor een keukenblad of aanrechtblad in een speciale maat wordt er €475,- gerekend. Dit is ook inclusief montage en BTW. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij helpen je graag verder!

 

Hoe lang gaat keuken- of badkamerblad wrappen mee?

Eigenlijk is dit afhankelijk van hoe je het keukenblad of aanrechtblad gebruikt. In een keuken wordt er vaak wat harder met het blad omgegaan dan in een badkamer. Wij adviseren minimaal twee jaar, maar in de meeste gevallen gaat de wrapfolie wel langer mee. Als je keuken- of badkamerblad regelmatig gebruikt wordt, is het advies om het na drie tot vier jaar weer te laten wrappen.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek