Alles wat je moet weten over een betonlook keuken.

Een beton look keuken is een optie die steeds populairder wordt de afgelopen tijd, en dat is niet gek! Een betonlook keuken kan direct textuur, diepte en stijl toe te voegen aan elke ruimte. Het heeft ook een uniek oppervlak dat is duurzaam, weinig onderhoud en bestand tegen vlekken en krassen. Of je nu gaat voor echt beton, of enkel betonlook door bijvoorbeeld een wrap, het ziet er altijd geweldig uit!

Verschillende soorten betonlook

Betonlook keukens zijn verkrijgbaar in veel verschillen van kleuren, patronen en texturen. Voor degenen die de look meer subtiel of neutraal te houden, zijn er rustige tinten zoals wit of grijs. Maar wanneer je kiest voor iets met meer karakter en contrast, kun je gaan voor een multi-tone patroon met verschillende tinten grijs. Er zijn ook opties met accenten van felle kleuren zoals blauw of rood die wat levendigheid kunnen brengen in de keuken.

De details van een betonlook keuken

Wat de details betreft, zijn er ook een hoop mogelijkheden wat betreft knoppen en handvatten in verschillende maten en afwerkingen die de keuken helemaal afmaken. Mat zwart of roestvrij staal kan een industriële uitstraling geven, terwijl geborsteld messing of koper warmte en verfijning brengt. Kortom, meer dan genoeg keuze!

Keuken mat zwart wrappen

Betonlook is erg veelzijdig

Het mooie van een betonlook keuken is de veelzijdigheid, het ziet er net zo goed uit met traditionele kasten als met moderne lijnen. De basis is namelijk erg rustig en daardoor goed te combineren. En vanwege de duurzaamheid, hoef je je ook geen zorgen te maken over het beschadigen van de nieuwe keuken oppervlakken tijdens het koken of wanneer je bezoek hebt. Dus welke stijl u ook verkiest, een keuken in betonlook is zeker een goede keuze voor elk huis!

Een keuken laten wrappen in betonlook

Het mooie van een keuken wrappen, is dat je hiermee iedere gewenste stijl kunt creëren. Dus ook betonlook! De look wordt gecreëerd door een speciale wrap aan te brengen met de hulp van een expert, want het vereist een specifieke techniek en vaardigheid om een optimaal resultaat te bereiken. Er wordt altijd hoogwaardige betonlook wrapfolie gebruikt, voor een resultaat dat eruitziet en aanvoelt als echt beton. En als u ooit de look wilt veranderen, vervangt u gewoon de wrap door een van een andere kleur of patroon. Erg makkelijk, en dus een goed alternatief voor het renoveren van je keuken.

Nadat onze keuken wrapper is langs geweest, heb je een duurzame betonlook keuken die karakter en stijl toevoegt aan uw huis. Je kunt zelfs overwegen andere elementen toe te voegen, zoals houten platen of koperen accenten om het plaatje compleet te maken.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek