Deuren wrappen

Professionele keuken wrappers en hoogwaardige materialen.

Ervaren specialisten

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Deuren wrappen

Wilt u de deuren van uw pand een nieuwe look geven, maar vindt u het te duur of tijdrovend om deze te vervangen? Dan is wrappen dé oplossing voor u! Wij beplakken de deuren met hoogwaardige folies, waardoor ze er weer als nieuw uitzien. U kunt kiezen voor een interieurfolie zoals hout of marmer, of juist voor een folie in de door u gewenste effen kleur. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Wat is wrapfolie voor deuren?

Wrapfolie is een dunne, elastische en krasbestendige folie die wordt toegepast op deuren, maar ook andere meubels in huis. Denk bijvoorbeeld keukens, tafels, stoelen of vensterbanken. Bij deuren kan dit zowel binnen- als buitendeuren zijn. Wrapfolie is verkrijgbaar in verschillende motieven en kleuren, waardoor u zo weer een nieuwe deur heeft! Wij gebruiken alleen hoogwaardige folies die zorgen ervoor dat u lang kunt genieten van het eindresultaat. De wrapfolie bevat geen schadelijke stoffen. Bovendien bevat wrapfolie juist speciale grondstoffen die ervoor zorgen dat de vorming van bacterieën en schimmels tegengehouden worden. De folie verminderen dus juist de kans op ziektes. Je deur een nieuwe uitstraling geven met wrapfolie is dus een uitstekend alternatief.

Deuren wrappen

De voordelen van wrap folie voor deuren

Twijfelt u of u uw deuren wilt laten wrappen? Hieronder hebben we alle voordelen van wrapfolie staan:

– Wrapfolie geeft de deur een nieuwe, frisse look;

– Folie is krasbestendig en slijtvast;

– Wrapfolie is bestand tegen water, UV-straling en verkleuring;

– De deuren blijven ademend, waardoor vochtproblemen voorkomen worden;

– Binnendeuren kunnen met wrapfolie in een andere kleur worden afgewerkt dan de buitendeuren. Zo creëert u een unieke look voor uw woning of bedrijf!

Wat kost deuren wrappen?

De prijs van deuren wrappen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de deuren, de type deuren en het soort folie dat u kiest en of u de deuren zelf wilt laten beplakken of liever door ons laat doen. 1 ding is zeker, uw deuren wrappen is een uitstekende oplossing, maar ook een duurzame oplossing en toch een mooie nieuwe deur te creëeren. Twijfelt u nog? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Wanneer de deuren gewrapt zijn, kunnen de deuren weer jaren mee!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek