Kast wrappen

Professionele keuken wrappers en hoogwaardige materialen.

Ervaren specialisten

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Keuken wrappen houtlook

Kast wrappen

Wrapfolie is een kosteneffectieve en tijdbesparende oplossing om het uiterlijk van uw huis te upgraden. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en speciale wrapfolie kunt u deuren, kozijnen, meubels en andere voorwerpen in uw huis binnen één dag een nieuwe stijl geven. Het eindproduct voegt een dunne folie toe en creëert een aantrekkelijke afwerking die eruitziet alsof het op maat is geschilderd, zonder de rommel of geur die met schilderen gepaard gaat. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over het verbouwen of kopen van nieuw meubilair – onze wrapspecialisten creëren de perfecte oplossing voor huiseigenaren die hun ruimte snel en gemakkelijk willen opknappen! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen uw huis te transformeren met wrapping!

Verschillende soorten wrapfolie voor de kast

Iedere soort folie kan worden gebruikt om verschillende resultaten te bereiken, van een glanzende look die de aandacht trekt tot een matte folie die opgaat in het geheel. Onze experts kunnen u helpen bepalen welk type wrapfolie het beste bij uw project past en het wrapfolie aanbrengen. En met onze garantiemogelijkheden hoeft u zich geen zorgen te maken over schade of vervaging na verloop van tijd – wij garanderen hoogwaardige resultaten die lang meegaan. Begin vandaag nog en geef uw huis de upgrade die het verdient!

Naast de verschillende kleuren en afwerkingen beschikken we ook over folie dat eruit ziet als een metaal. Denk hierbij aan geborsteld staal, hiermee kunt u keuken kastjes, kledingkasten en andere meubels bekleden. U kunt er ook voor kiezen om uw meubel in een effen kleur te laten wrappen. Wanneer u uw meubelstuk door ons laat wrappen kunt u zeker van zijn dat uw meubel er weer als nieuw uitziet. Kleine oneffenheden of beschadigingen zijn niet meer zichtbaar en een strak resultaat is gegarandeerd. Als u uw keuken wrapt en deze wilt laten opknappen, heeft u direct een nieuwe keuken zonder er al teveel geld aan uit te geven. Uw keuken heeft direct een compleet nieuwe look waar u lang van kunt genieten. Keuken wrapfolie is extra dik waardoor het minder snel beschadigd. Geef uw keuken dus een compleet nieuwe uitstraling met wrapfolie.

 

Keuken wrappen houtlook

De voordelen van een kast wrappen

Het mooie van wrapfolie is dat het snel en gemakkelijk kan worden aangebracht. U hoeft zich geen zorgen te maken over rommelige verf of het verbouwen van uw huis – onze wrap specialisten kunnen de klus in één dag klaren! Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de geuren die gepaard gaan met schilderen. De wrap film voegt ook een extra beschermingslaag toe aan oppervlakken, waardoor ze langer meegaan en er langer goed blijven uitzien. En omdat de folie verwijderbaar is, kunt u uw stijl veranderen wanneer u maar wilt – gewoon de oude folie verwijderen en een nieuwe aanbrengen!

Wrapping is een ideale oplossing voor huiseigenaren die het uiterlijk van hun ruimte snel en zonder veel geld te investeren willen veranderen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek