Keuken wrappen houtlook

Professionele keuken wrappers en hoogwaardige materialen.

Ervaren specialisten

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Keuken wrappen houtlook

Wil je jouw keuken een nieuw uiterlijk geven, maar ben je niet zo’n fan van veranderen? Geen probleem! Met speciale wrapfolie krijg je binnen no-time een totaal andere keuken. Er zijn tegenwoordig allerlei soorten wrap folie verkrijgbaar, in alle mogelijke kleuren en motieven. Je keukenblad of keukendeurtjes laten wrappen is snel en gemakkelijk gedaan, en het resultaat is fantastisch!

 

Keukenwrappen in verschillende soorten plakfolie

Keuken wrappen is niet alleen mooi, het is ook erg praktisch. De wrap folie die tegenwoordig verkrijgbaar is, is krasbestendig en makkelijk in onderhoud. Er zijn allerlei motieven en soort structuur beschikbaar, van houtlook tot betonlook en marmer. Daarnaast kun je matte folie of hoogglans folie kiezen. Zo vind je altijd een keukenwrap die perfect bij jouw keuken past! Iedere soort folie is van hoogwaardige kwaliteit en zal jou keuken direct opknappen. Heb je interesse in keuken wrappen? Wij doen het graag voor je! Neem contact met ons op en we maken samen een afspraak voor een ontwerp.

Naast dat we de keukenkastjes en het aanrechtblad kunnen beplakken, kunnen er nog meer interieurdelen en meubels in de keuken gewrapt worden. Denk hierbij aan de kraan, de achterwand, keukenlades en de koelkast. Het resultaat is een complete metamorfose van jouw huidige keuken in een compleet nieuwe keuken die je dagelijks weer met plezier zal gebruiken! De folie die gebruikt wordt voor andere meubels zoals stoelen en tafels zijn extra dik.

 

Hoe ziet een houtlook keuken eruit en waar kan dit op gewrapt worden?

Houtlook keukens is eigenlijk precies wat het woord zegt: een keuken met een houtlook. Dit betekent dat de keukendeurtjes of het keukenaanrechtblad bedekt zijn met wrapfolie in houtmotief. Het resultaat is een prachtige, warme keuken die er weer als nieuw uitziet.

Keuken wrappen houtlook

Hoe lang gaat wrap folie mee?

Keuken wrappen is erg duurzaam en kan tot wel 15 jaar meegaan. Dit is natuurlijk afhankelijk van de onderhoudsbeurt die het keukenblad of kastjes krijgt. Na verloop van tijd kan de wrap Folie echter gaan slijten en verkleuren. Dit is geheel normaal en na verloop van tijd kan je keuken dan weer een opfrisbeurt gebruiken. Heb jij een bestaande gewrapte keuken en heeft je keuken een opknapbeurt nodig? Ook dan staan we graag voor je klaar om je keuken weer helemaal op te knappen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Wat zijn de kosten van keuken wrappen?

De kosten voor het wrappen van je keuken hangt erg af van het soort keuken dat je wilt laten wrappen. Een kleine keuken is natuurlijk sneller en makkelijker te wrappen dan een grote keuken. De deuren of het keukenaanrechtblad laten wrappen is vaak iets goedkoper dan de complete keuken laten wrappen. Daarnaast zijn de kosten afhankelijk van de staat van de keuken, welk motief en welke kleur je kiest.

Als je je keuken wrapt kan de folie pas aangebracht worden als alles stof- en vetvrij is en als de oppervlaktes glad en egaal zijn. Dit zorgt ervoor dat de keukenwrap mooi aansluit en een strak resultaat geeft. Zitten er toch nog grove beschadigingen en deuken in het aanrecht of de keukendeurtjes? Dan zullen we deze eerst moeten opvullen om luchtbellen en het loslaten van de wrap folie te voorkomen. In dat geval zullen de kosten ook hoger zijn. Wil je graag weten wat de exacte kosten voor jouw situatie zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan via de website of neem telefonisch contact met ons op.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek