Keuken wrappen voor en na

Professionele keuken wrappers en hoogwaardige materialen.

Ervaren specialisten

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Aanrechtblad wrappen

Wrapfolie is een geweldige manier om kleur en stijl toe te voegen aan uw keuken zonder dat het veel geld kost. Het is eenvoudig te installeren dus het is zo gedaan. Bovendien kan het op bijna elk oppervlak in uw keuken worden gebruikt voor maximale veelzijdigheid. Als u meer wilt weten over wrap folie en hoeveel het zal kosten voor uw keukenproject, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte! Wij werken met u samen om ervoor te zorgen dat u de gewenste uitstraling krijgt tegen een betaalbare prijs. Profiteer nu van deze kosteneffectieve oplossing en geef uw keuken de upgrade die hij verdient!

Welke mogelijkheden zijn er met de soort folie?

Voor wrapfolie kunt u kiezen uit verschillende ontwerpen en allerlei kleuren. U vindt folie in verschillende texturen, zoals matte folie, hoogglans folie, metallic en meer. Er is ook de optie voor op maat gemaakte wrapfolie met uw eigen unieke ontwerp! Welke look u ook wilt bereiken in uw keuken, er is zeker een soort die perfect aan uw wensen voldoet. Voor meer informatie over de beschikbare soorten folie kunt u vandaag nog contact met ons opnemen. Wij helpen u graag om te vinden wat u nodig hebt en het wrappen van een keuken. Dit geeft u direct een nieuwe keuken en een nieuwe look in huis!

Aanrechtblad wrappen

Het resultaat voor en na het keuken wrappen

Het wrappen van uw bestaande keuken geeft u niet alleen een mooie uitstraling, maar biedt ook praktische voordelen. Wrapfolie is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, en is bovendien duurzaam en gaat lang mee. Het is ook bestand tegen krassen en andere schade, waardoor het de perfecte optie is voor drukke keukens die vaak worden gebruikt. Bovendien kan wrapfolie indien nodig gemakkelijk worden verwijderd of vervangen, zodat u uw keuken na verloop van tijd kunt blijven bijwerken zonder extra verbouwingen uit te voeren! Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met deze kosteneffectieve oplossing en een hoop geld te besparen.

Wat kost keuken wrappen?

Een compleet nieuwe keuken creëeren met wrapfolie heeft verschillende prijzen. Een grote keuken wrappen kost meer dan een aantal onderdelen van de keuken wrappen. Om er zeker van te zijn dat u de juiste prijs krijgt voor uw project, neemt u vandaag nog contact met ons op! Wij geven u een offerte op maat op basis van de grootte en complexiteit van uw keuken. Zo weet u vooraf precies hoeveel het gaat kosten. Begin nu en transformeer uw keuken in een mum van tijd zonder een enorme troep te maken. Met wrapfolie kunt u genieten van een gloednieuwe look zonder dure renovaties! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze kosteneffectieve oplossing en een offerte voor uw keukenproject.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek