Keukenblad renoveren, dit is hoe het werkt

Het keukenblad renoveren is een geweldige manier om uw keuken op te knappen en er als nieuw uit te laten zien. Wij zijn hierin gespecialiseerd, dus kunnen je goed adviseren over de mogelijkheden! Er zijn veel verschillende opties als het gaat om de renovatie van uw aanrecht, van materialen zoals graniet, marmer, kwarts, speksteen, hout en beton. Echter is het wrappen van een keukenblad iets waar wij ons op richten. Het is dan ook zeker aan te raden mits deze nog in goede staat is.

Keukenblad renoveren door te wrappen

Keukenblad wraps zijn een geweldige manier om uw keuken bij te werken zonder te hoeven investeren in een geheel nieuw aanrechtblad. U kunt kiezen uit verschillende afwerkingen, zoals steen, hout en metaal, die een unieke geweldige uitstraling hebben. Niet gek dat een hoop mensen hiervoor kiezen! Bovendien zijn deze verkrijgbaar in allerlei levendige kleuren die passen bij uw kleurenpalet in de keuken.

Andere manieren om een keukenblad te renoveren.

Bij het renoveren van de keuken of specifiek het keukenblad zijn er heel veel mogelijkheden. U kunt kiezen voor een vast oppervlak, zoals kwarts of graniet. Deze materialen zijn zeer duurzaam en verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen. Kwarts is ook krasbestendig en antibacterieel, waardoor het een ideale keuze is voor keukenbladen. Bij veel nieuwe keukens wordt dit dan ook geadviseerd.

keukenblad renoveren

Zelf een keukenblad renoveren

Het is belangrijk dat u weet hoe u een aanrechtblad moet renoveren voordat u eraan begint. Een goede voorbereiding is het halve werk. Eerst moet u ervoor zorgen dat het oppervlak schoon en droog is. Gebruik vervolgens een geschikte lijm of kit om het nieuwe materiaal op het bestaande oppervlak te bevestigen. Zodra dat is gebeurd, kunt u een basislaag oftewel grondlaag aanbrengen en vervolgens beginnen met schilderen met verf op waterbasis of een andere geschikte afwerkingen. Zodra de verf droog is, is het tijd om een verzegeling aan te brengen en ten slotte de verf uit te poetsen met een zachte doek.

Als u op zoek bent naar een gemakkelijke manier om uw aanrechtblad een nieuwe look te geven, overweeg dan om het zelf te verven of te renoveren. Dit bespaart niet alleen geld, maar voegt ook een uniek element toe in de keuken. Van te voren is het noodzakelijk om goed na te denken over de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en helpen u met het renoveren van de keuken door deze te wrappen!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek