Keukenblad wrappen

Professionele keuken wrappers en hoogwaardige materialen.

Ervaren specialisten

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Keukenblad wrappen

Wil je je keuken een nieuwe uitstraling geven? Dan is het wrappen van het aanrechtblad een goede keuze! Door het aanrechtblad te wrappen met speciale wrapfolie geef je je keuken in een handomdraai een compleet andere look. Het wrap folie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, dus er is altijd wel iets dat bij jouw keuken past.

Het aanrechtblad wrappen is een snelle en betaalbare manier om je keuken een nieuwe look te geven. Wil je meer weten over het keukenblad wrappen? Neem dan contact op met onze specialisten! We horen graag wanneer we bij jouw de keuken mogen wrappen om een compleet nieuwe keuken te creëeren.

 

Hoe ziet het aanrechtblad wrappen er uit?

Het keukenblad wordt voorzien van een speciale lijm die ervoor zorgt dat het wrapfolie goed blijft zitten. Vervolgens wordt het keukenblad omwikkeld met het wrap folie. Het keukenblad kan dan in de gewenste kleur of design geleverd worden. Voordat we het keukenblad kunnen wrappen is het belangrijk dat deze in een goede staat verkeerd en geen grove beschadigingen, deuken of verschillende structuren heeft. Is dat bij jouw aanrechtblad wel het geval? Dan zal die eerst glad gemaakt moeten worden. Doe je dit niet, dan heb je kans op luchtbellen onder het folie of het wrap folie kan loslaten.

Het aanrechtblad is makkelijk glad en vlak te maken met speciaal opvul middel. Echter is dit bij de hoeken vaak wat lastiger.

 

Verschillende soorten wrapfolie

Er zijn verschillende soorten wrapfolie verkrijgbaar. Zo is er plakfolie met een matte of hoogglans look. Daarnaast beschikken wij over verschillende structuren en motieven zoals hout, betonlook of marmer. Ook zijn er veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Weet je niet goed wat goed bij je huidige interieur of keukenkastjes past? Wij adviseren je graag over welke look het beste bij je woning past. 1 ding is zeker, een gewrapt aanrechtblad ziet er mooier uit dan een oud aanrechtblad.

Keukenblad wrappen

De voor- en nadelen van keuken wrappen

Wat zijn nou de voor- en nadelen van keukenblad wrappen? Hieronder hebben we deze op een rijtje gezet.

Voordelen:

– Je keuken krijgt in een handomdraai een compleet andere look;

– Het aanrechtblad is beschermd tegen vlekken of krassen;

– Er zijn veel verschillende wrap folies verkrijgbaar, dus er is altijd wel iets dat bij jouw keuken past;

– Het keukenblad wrappen is een snelle en betaalbare manier om je keuken een nieuwe look te geven.

Nadelen:

– Het aanrechtblad moet in een goede staat verkeren, anders kan het wrapfolie loslaten;

– Het keukenblad wordt beschadigd als er iets tegenaan valt of er met iets scherps overheen gaat.

 

Wat kost keukenblad wrappen?

Het keukenblad wrappen is een snelle en betaalbare manier om je keuken een nieuwe look te geven. De kosten voor je keukenblad wrappen zijn afhankelijk van de grootte van het aanrechtblad en de gewenste look. Ook zijn de kosten afhankelijk van de staat van het aanrechtblad. Wanneer er eerst nog werkzaamheden verricht moeten worden om het aanrechtblad vlak te maken, komen hier ook meer kosten bij kijken. Wil je graag weten wat de exacte koste voor jou ontwerp zullen zijn? Je kunt geheel vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Dit kan via de website of neem telefonisch contact met ons op. We helpen je graag verder!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek