Keukendeurtjes wrappen

Professionele keuken wrappers en hoogwaardige materialen.

Ervaren specialisten

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Keukendeurtjes wrappen

Wil je je keuken een nieuw uiterlijk geven zonder dat je daar veel moeite of geld voor hoeft te spenderen? Dan is keuken wrappen met speciale wrapfolie de oplossing voor jou! Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de keukenkastjes te wrappen. Er zijn verschillende soorten wrap folie verkrijgbaar, in allerlei kleuren en prints. Ook is het mogelijk om speciale effecten te creëren zoals met een matte folie of hoogglans folie. Het soort folie die je kiest heeft invloed op de uitstraling van je woning. Weet je niet welke kleur en effect het best bij jou woning past? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Je kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via de website of neem telefonisch contact met ons op.

 

Keuken wrappen, hoe werkt het?

Keukenkastjes wrappen is eigenlijk heel simpel. We beginnen met het grondig reinigen van de keukenkastjes. Vervolgens wordt er een speciale lijm op aangebracht, waarna de dunne folie kan worden aangebracht. Het is belangrijk dat dit goed gedaan wordt, om te voorkomen dat de folie loslaat. Anders kunnen er later problemen ontstaan met bijvoorbeeld bubbeltjes of losse stukjes folie. Wanneer de bedrukte folie goed is aangebracht, wordt er een extra toplaag over aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de keukenkastjes mooi afgewerkt zijn en dat de wrap folie goed blijft zitten.

 

De effecten van verschillende soorten wrap folie

Wanneer je keukenkastjes gaat wrappen, heb je de keuze uit verschillende soorten folie. Zoals hierboven al beschreven, kun je kiezen voor een matte of hoogglans wrap folie. Maar er zijn nog meer mogelijkheden. Zo is er bijvoorbeeld ook carbonfolie verkrijgbaar. Dit geeft je keukenkastjes een stoere en robuuste uitstraling. Daarnaast is er ook speciale metallic wrapfolie verkrijgbaar. Dit geeft je keuken een luxe uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor zilver of goud, dit staat erg mooi in combinatie met een donkere kleur wrapfolie. Een mooie glans zorgt weer voor een chique uitstraling. Hoe dan ook geeft het wrappen met folie een strakke uitstraling aan je keuken en heb je binnen een korte tijd een compleet nieuwe keuken.

Keukendeurtjes wrappen

Wat kost het om de keukenkastjes te wrappen?

De prijs van het keukenkastje wrappen is afhankelijk van verschillende factoren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om alleen de keukendeurtjes te laten wrappen, maar je kunt er ook voor kiezen om het aanrechtblad of de randen van de keukenkastjes te laten wrappen. Daarnaast is het type folie dat je kiest ook van invloed op de prijs. Zoals hierboven al beschreven, zijn er verschillende soorten wrapfolie verkrijgbaar en elk soort heeft een andere prijs. Het is dus mogelijk om binnen jouw budget keukendeurtjes te laten wrappen die precies aan jouw wensen voldoen. De prijs is ook afhankelijk van de grootte van de keuken. Heb je een kleine keuken, middelgrote keuken of een grote keuken? Je kunt wel je voorstellen dat de prijs voor een kleine keuken wrappen minder is dan een grote keuken. Vraag een offerte aan om de exacte prijs voor het wrappen van jou keuken te achterhalen.

 

Voor- en nadelen van keuken wrappen

Voordat je keukendeurtjes gaat laten wrappen, is het verstandig om de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen. Zoals hierboven al beschreven zijn er verschillende soorten wrap folie verkrijgbaar. Dit geeft je keuken een unieke uitstraling die precies aan jouw wensen voldoet. Daarnaast is het ook mogelijk om speciale effecten te creëren met de wrap folie, waardoor je keuken er nog mooier uit komt te zien. Een ander voordeel van keuken wrappen is dat het een stuk goedkoper is dan een nieuwe keuken aanschaffen. Het enige nadeel is dat de wrap folie na verloop van tijd kan gaan slijten. Dit hangt af van het type folie dat je kiest en hoe vaak je de keukendeurtjes gebruikt. Om dit te vertragen is het belangrijk dat apparaten zoals waterkokers en een tosti ijzer niet onder de keukenkastjes staan. De hete lucht van deze apparaten zorgen ervoor dat de wrap folie sneller vergaat.

Wil je meer weten over het wrappen van keukendeurtjes? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek