Keukenkastjes wrappen

Professionele keuken wrappers en hoogwaardige materialen.

Ervaren specialisten

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Keukenkastjes wrappen

Wil je graag een andere uitstraling voor je keukenkastjes? Of wil je juist je oude lades en kastjes nieuw leven inblazen? Dan is wrappen dé oplossing! Met speciale wrapfolie geef je jouw keuken binnen no time een hele andere look. Bovendien is het makkelijk aan te brengen, en is er enorm veel keuze uit verschillende designs. Laat je door ons adviseren over de mogelijkheden, of kijk op onze website voor meer inspiratie.

 

Het voordeel van je keuken wrappen

Wanneer je kiest voor keukenkastjes wrappen met speciale folie, kies je voor een budgetvriendelijke oplossing. Je hoeft namelijk niet per se nieuwe keukenkastjes te kopen, maar kunt gewoon de wrapfolie over de bestaande lades of kastjes aanbrengen. Er is enorm veel keuze uit verschillende designs en motieven, dus er is altijd wel iets dat bij jouw stijl past. Bovendien is de folie makkelijk aan te brengen en bespaart het je een heleboel kosten. Met keuken wrappen heb je binnen no-time een compleet nieuwe keuken.

 

Je keuken wrappen, wat is dat eigenlijk?

De letterlijke vertaling van het Engelse woord wrappen is inpakken. En dat is precies wat de vakman of keukenspecialist doet. Het aanbrengen van een dunne folie over bestaande keukenkastjes of keukenlades, waarmee je keuken direct een heel andere uitstraling krijgt.

Wij werken al jaren met speciale wrapfolie, en bieden de service waarbij we je keuken ter plekke komen wrappen. Het voordeel van keukenkastjes wrappen is dat het een budgetvriendelijke oplossing is, en je keuken binnen no time een heel andere uitstraling krijgt en je zo een nieuwe keuken hebt.

Keukenkastjes wrappen

Hoe wordt de wrapfolie op de keukenkastjes aangebracht?

De folie wordt met speciale lijm op de keukenkastjes aangebracht. Wij zorgen ervoor dat de folie naadloos aansluit, en dat er geen bubbels of oneffenheden ontstaan. Bovendien is het belangrijk dat de wrapfolie stevig aan het oppervlak hecht, om te voorkomen dat de folie loslaat. Het wrappen van een keuken is voor ons een simpele klus. Door de vele jaren ervaring kunnen wij dit snel en vakkundig aanbrengen, zodat jij je keuken zo snel mogelijk kunt gebruiken. Keuken wrappen geeft de keuken een strakke uitstraling en geeft je in een korte tijd een compleet nieuwe keuken. Ben je benieuwd naar meer informatie of wil je graag de exacte kosten weten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

 

Welke soorten wrap folie zijn er?

Er zijn verschillende soorten wrap folie, met ieder hun eigen kenmerken. Zo is er bijvoorbeeld matte folie, of hoogglans folie. Een mooie glans zorgt voor een chique uitstraling en een strak resultaat. Ook zijn er verschillende designs mogelijk, van houtmotief tot marble design. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor het soort folie voor jouw keukenkastjes en lades. Met een bedrukte folie zoals bijvoorbeeld in een marmer of betonlook geef je jouw keuken snel een gehele nieuwe uitstraling. Het maakt voor ons niet uit of het gaat om een kleine keuken, middelgrote keuken of een grote keuken. Geen klus is voor ons onmogelijk en wij zorgen ervoor dat jouw keuken er weer als nieuw uit komt te zien.

Bij het wrappen van je keukenkastjes is er dus keuze uit verschillende soorten folie. Het is belangrijk dat de wrap folie goed aansluit en stevig op het oppervlak hecht. Wij zorgen ervoor dat de wrapfolie naadloos aansluit, zodat jij je keuken zo snel mogelijk kunt gebruiken. Benieuwd naar wat wrapping voor jouw keuken kan betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek