Koelkast wrappen

Professionele keuken wrappers en hoogwaardige materialen.

Ervaren specialisten

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Koelkast wrappen

Je koelkast is toe aan een nieuwe look? Wil je graag wat extra glans in je keuken? Bij ons kun je elk onderdeel van de keuken laten wrappen inclusief de koelkast! Wij gebruiken hoogwaardige vormbaar plakfolie of wrapfolie voor koelkasten, die er niet alleen mooi uit ziet, maar ook lang meegaat. Daarnaast bieden wij vele kleuren en materialen aan, zodat je altijd een passende soort folie vindt voor jou wensen. De folie wordt perfect afgewerkt, waardoor de gewrapte keuken er als nieuw uit ziet! Het wrappen is geen eenvoudige klus en moet door specialisten worden uitgevoerd. Heb je interesse in onze dienst? Neem dan snel contact met ons op, of kom langs in onze showroom. Wij helpen je graag verder!

 

Verschillende soorten wrapfolie

Wanneer we jouw keuken gaan wrappen kun je uit verschillende soorten kiezen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden als het gaat om het wrappen van de koelkast. Denk bijvoorbeeld aan een metallic look, chroom, houtlook, betonlook of marmer look. Daarnaast kun je ook nog voor een verschillende afwerking kiezen zoals glans of mat. Je kunt natuurlijk ook voor een hele andere uitstraling gaan en verschillende kleuren kiezen zoals zilver, parelmoer, blauw, wit of groen. Daarnaast kun je ook voor print gaan zoals camouflage. Met deze keuzes kun je een mooie nieuwe keuken creëren!

 

Welke keuken onderdelen kunnen gewrapt worden?

Naast de koelkast kunnen er nog meer onderdelen in de keuken gewrapt worden. Het is namelijk mogelijk om het aanrecht laten wrappen, keukenkastjes en de achterwand te laten wrappen. Vooral als je een oude keuken hebt met een saaie tegelwand kan dit erg mooi staan en een compleet nieuwe uitstraling geven aan de ruimte. De tegels worden met speciale tegelfolie beplakt.

Doordat je verschillende soorten folie kunt combineren met elkaar zijn er oneindig veel mogelijkheden als het gaat om het wrappen van de keuken. Je koelkast, aanrecht en kastjes kunnen allemaal in een andere uitvoering worden gewrapt waardoor je eindresultaat uniek is! Wanneer je koelkast of andere onderdelen in de keuken wilt laten wrappen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag verder met advies op maat zodat jij precies weet wat er mogelijk is.

Koelkast wrappen

Kosten wrappen van de koelkast

De kosten van koelkast wrappen hangt af van een aantal factoren. Zo is het bijvoorbeeld zo dat hoe groter de koelkast is, hoe duurder het wordt. Ook de gewenste uitstraling en look spelen hierbij een rol. Het verschil in prijs zit hem dan vooral in de soort folie die je kiest. Wanneer je kiest voor een basic wrap met eenvoudige kleuren of materialen zal dit minder kosten dan wanneer je kiest voor een luxere uitvoering met bijvoorbeeld metallic of chroom folie. Informeer daarom vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten bij ons!

 

Wat is het verschil tussen wrappen en beplakken?

Veel mensen denken dat het wrappen van een koelkast hetzelfde is als koelkast beplakken. Dit is echter niet het geval. Bij koelkast beplakken wordt er met eenvoudige plakfolie of stickers een nieuwe look aan je koelkast gegeven. Het resultaat hiervan is vaak niet mooi en gaat ook niet lang mee. Bij wrappen gebruiken wij hoogwaardige folie die er niet alleen mooi uit ziet, maar ook lang meegaat. Wij zorgen er daarnaast voor dat de folie perfect afgewerkt wordt!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek