Kozijnen wrappen

Professionele keuken wrappers en hoogwaardige materialen.

Ervaren specialisten

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Vensterbank wrappen

Wrapfolie is een geweldige manier om het uiterlijk van uw ramen bij te werken zonder dat u een dure en tijdrovende renovatie hoeft uit te voeren. Het is de afgelopen jaren steeds populairder geworden voor zowel binnen- als buitenramen, vanwege de kosteneffectiviteit, de blijvende kleurkracht en het gemak waarmee het kan worden aangebracht. De zelfklevende folie die voor het wrappen wordt gebruikt, is ontworpen om meerdere jaren mee te gaan onder alle weersomstandigheden, waardoor het perfect is voor gebruik buitenshuis of in huizen die direct aan de elementen zijn blootgesteld. Het biedt niet alleen bescherming tegen slijtage door de natuur, maar zorgt ook voor een extra isolatielaag. Hierdoor blijft uw huis koeler in de zomermaanden en warmer in de wintermaanden, waardoor u geld bespaart op uw energiekosten. Wilt u uw kozijnen laten wrappen? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken!

Welke materialen kozijnen kunnen gewrapt worden?

Kozijnen kunnen worden omwikkeld met elk type zelfklevende folie. We kunnen kunststof kozijnen, aluminium kozijnen en houten kozijnen wrappen. Kunststof kozijnen schilderen gaat een stuk langzamer dan kunststof kozijnen wrappen en bovendien is wrappen een stuk goedkoper dan een schilder inhuren. Wrapfolie kan ook op aluminium geveldelen en aluminium kozijnen. Voor houten kozijnen raden wij aan een wrapfolie te gebruiken of zelfs een speciale folie die eruitziet als echt gebeitst hout. Zo zien uw ramen er gloednieuw uit zonder dat u zware renovaties of overschilderingen hoeft uit te voeren en u kunt genieten van nieuwe kozijnen. De folie kan indien nodig ook worden verwijderd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat de folie het uiterlijk van uw ramen blijvend verandert. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen de perfecte raamfolie-oplossing voor uw huis te vinden!

Vensterbank wrappen

Nieuwe kunststof kozijnen met wrapfolie

Het laten wrappen kan een betaalbare en stijlvolle manier zijn om het uiterlijk van uw ramen te vernieuwen. De wrapfolie wordt rechtstreeks op de kunststof kozijnen aangebracht, waardoor een strak en modern uiterlijk ontstaat dat jarenlang meegaat. Het is ook gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, waardoor het perfect is voor drukke huishoudens met kinderen of huisdieren. Wrapfolie biedt niet alleen een lange levensduur, maar biedt ook UV-bescherming en isolatie in zowel warme als koude klimaten. Bij kunststof aluminium gebruiken we ook speciale wrapfolie. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe het wrapppen van kozijnen de perfecte oplossing voor uw huis kan zijn en hoe uw ramen er weer naar uw wens uitzien. Geef uw kozijnen een nieuwe kleur met wrapfolie. 1 ding is zeker, het is een goed alternatief als u niet veel geld wilt uitgeven aan schilderwerk. Ook heeft wrapfolie minder onderhoud nodig dan schilderwerk. kortom, allemaal voordelen!

Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan via de website. Wij helpen u bij het vinden van de perfecte wrap folie voor uw ramen. Dus, als u uw raamkozijnen een andere kleur wilt geven, neem dan nu contact met ons op en begin te genieten van de voordelen van wrap folie!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek