Meubels wrappen

Professionele keuken wrappers en hoogwaardige materialen.

Ervaren specialisten

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Aanrechtblad wrappen

Wil je meubels die je saai of verouderd vindt een nieuw leven geven? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij bieden een innovatieve en duurzame oplossing om meubels te wrappen met interieurfolies. Deze folies zijn speciaal ontwikkeld voor meubels en geven ze een heel nieuwe look. Kasten, tafels, bureau’s, stoelen, piano’s etc. kunnen allemaal worden gewrapt in verschillende kleuren en patronen. Zo kun je saaie meubels omtoveren in een heel nieuw meubel! Heb je interesse en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij staan voor je klaar!

 

Hoe werkt meubels wrappen?

Wanneer je meubels gaat wrappen, voorzie je de oppervlakken van meubels van een speciale interieurfolie. Dit kan een mooi contrast geven met de rest van het meubilair in huis en zo je interieur verlevendigen. Wij gebruiken hoge kwaliteit folie en de beste materialen. De meubels kunnen daardoor tegen een stootje. Ook zijn ze UV-bestendig, wat betekent dat ze niet verkleuren in de zon. Zo kun je met een gerust hart meubels laten wrappen, ook als je ze regelmatig buiten gebruikt. Een tv-meubel wrappen kan ook!

 

Wrappen is een duurzame oplossing

Naast dat meubels wrappen een mooi effect kan geven op meubels die je saai vindt, is het ook nog eens duurzaam. De folies die wij gebruiken zijn namelijk herbruikbaar en kunnen dus meerdere keren worden gebruikt. Ook kun je de folie eraf halen wanneer je er genoeg van hebt en meubels weer in hun oorspronkelijke staat terugbrengen. Zo ben je niet vastgebonden aan een bepaald interieur en kun je makkelijk mee veranderen met de laatste trends. Meubels wrappen is een goedkoop alternatief. Je hoeft geen nieuw meubel te kopen en toch krijgt je woning een compleet nieuwe look!

Aanrechtblad wrappen

Kan elk stuk meubel gewrapt worden?

Ja! Wij kunnen elk meubelstuk voorzien van een nieuwe look door het te wrappen. Of het nu een klein meubeltje is of een groot meubelstuk, wij zorgen dat het mooi wordt afgewerkt. Zo geef je je woning een nieuwe uitstraling en maak je er iets bijzonders van. Wil je je kledingkast wrappen? Ook dat is mogelijk. Echter is het wel belangrijk dat de kast in goede staat is. Het is namelijk zo dat de folie zich hecht aan een gladde, stevige ondergrond. Wanneer een meubelstuk beschadigd is, is het belangrijk dat deze eerst gerepareerd wordt. Zo weet je zeker dat het meubelstuk mooi strak in de folie komt te zitten en goed blijft zitten. Wanneer je dit niet doet, kunnen er eventuele luchtbelletjes onder de folie komen of de folie kan loslaten.

Op welk materiaal kan de wrapfolie aangebracht worden?

De meeste meubels zijn van hout. Hierdoor is het vaak niet nodig om de meubels eerst te behandelen voordat je ze gaat wrappen. Soms kan het wel handig zijn, bijvoorbeeld wanneer er een grote oneffenheid in het hout zit die door de folie nog meer uitkomt. Wanneer je twijfelt of het materiaal wel geschikt is voor wrapping, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je dan graag verder! Over het algemeen kan wrapfolie over ieder soort materiaal. Denk aan beton, metaal, hout, kunststof en stof.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek