Vensterbank wrappen

Professionele keuken wrappers en hoogwaardige materialen.

Ervaren specialisten

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Aanrechtblad wrappen

Wil je je vensterbank een nieuwe look geven? Bij ons vind je de perfecte oplossing! Wij bieden plakfolie in verschillende kleuren en stijlen, zodat je jouw vensterbanken naar wens kunt wrappen. Wrapfolie is vervormbaar en eenvoudig zonder luchtbellen op de vensterbank te plakken. Ook verkleurt onze plakfolie niet. Kies jouw perfecte vensterbanken uit onze 9 verschillende stijlen.

 

Vensterbank wrappen, hoe werkt het?

Het wrappen van een vensterbank lijkt misschien makkelijk, maar dat vergt zeker wat precisie en oefening. Het is daarom beter om een professional in te schakelen. Bij ons kun je een afspraak maken voor het wrappen van jouw vensterbank. Om dit op de juiste manier te doen is het belangrijk dat de vensterbanken in goede staat zijn. Daarnaast moeten alle onderdelen, zoals de stopcontacten en schakelaars, verwijderd worden. Dan kan het wrapfolie aangebracht worden. Ook is het belangrijk dat de ondergrond vlak is en vrij van oneffenheden en beschadigingen. Op die manier is de hechting van het folie sterker.

We gebruiken plakplastic of wrap folie, afhankelijk van jouw wensen. Dit is eenvoudig te plakken zonder luchtbellen en kan vervormd worden naar je eigen voorkeur. Daarnaast is het materiaal kras- en UV-bestendig. Na het aanbrengen blijft het wrapfolie minimaal 5 jaar zitten.

Het is altijd mogelijk om het wrapfolie weer te verwijderen. Dit kan door middel van een haarfohn of strijkijzer. Op die manier kunnen er geen krassen op de vensterbanken ontstaan.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak! Wij helpen je graag verder.

 

Welke mogelijkheden zijn er?

Wij bieden wrapfolie in verschillende stijlen, zodat je jouw vensterbanken naar wens kunt wrappen. Kies uit onze 9 verschillende stijlen.

– Hout folies

– Effen folies

– Marmer folies

– metallic folies

– Natuursteen folies

– Textiel folies

– Glitter folies

– Softtouch folie

– Leder folie

-Beton look folie

Wrappen van de vensterbank is eenvoudiger dan je denkt! Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op en maak een afspraak.

Aanrechtblad wrappen

Is het plak folie bestand tegen krassen?

Ieder soort plak folie die wij gebruiken is bestand tegen krassen en andere beschadigingen. Wij gebruiken kwalitatief hoogwaardig materiaal, waardoor het plak folie minimaal 5 jaar zonder problemen blijft zitten. Ben je het plak folie toch zat na een aantal jaar en wil je het graag laten verwijderen? Het is mogelijk om het plak folie weer te verwijderen. Dit kan door middel van een haarföhn of strijkijzer. Op die manier kunnen er geen krassen ontstaan en kun je gewoon weer van de oude staat van het venster genieten.

 

Andere onderdelen in huis wrappen

Niet alleen de vensterbank is geschikt om te wrappen. Ook andere onderdelen en meubels in huis kunnen worden gewrapt. Denk hierbij aan het wrappen van keukens, trappen of badkamermeubels, een tafelblad. Het plakfolie kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Bekijk onze pagina voor meer informatie over alle mogelijkheden of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek