Zelf keuken wrappen

Professionele keuken wrappers en hoogwaardige materialen.

Ervaren specialisten

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

zelf je keuken wrappen

Het wrappen van een keuken is geen eenvoudige klus, en voor een optimaal resultaat kunt u dit het beste overlaten aan professionals. Als u het zelf probeert te doen, loopt u het risico materiaal te verspillen door verkeerde metingen of gebrek aan ervaring. Dit kan vooral kostbaar zijn wanneer u met dure wrapfolie werkt, omdat te veel of te weinig kopen extra geld kost dat vermeden had kunnen worden met professionele hulp. Bovendien, zelfs als u de afmetingen juist hebt, is er nog het lastige deel van het daadwerkelijk correct aanbrengen van de wrapfolie. Het uitlijnen van de patronen en het zorgen voor een nette afwerking vereist aanzienlijke vaardigheid. Zonder de juiste gereedschappen en technieken zijn luchtbellen en vouwen onvermijdelijk, waardoor uw keuken niet de gewenste nieuwe uitstraling krijgt. Als u een ervaren specialist inhuurt om uw keuken in te pakken, bent u er zeker van dat uw renovatie goed wordt uitgevoerd, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over fouten bij het opmeten of aanbrengen.

Waarom uw keuken wrappen?

Uw keukenkastjes wrappen is een ideale oplossing om een keuken met weinig moeite en kosten te renoveren. Het kan uw keuken een compleet andere uitstraling geven, van klassieke houtdesigns tot futuristische geometrische patronen. Met de juiste wrap-specialist en kwaliteitsmaterialen kunt u er zeker van zijn dat het resultaat er langdurig en professioneel uitziet. Uw keuken zal er niet alleen fris en nieuw uitzien, maar ook beschermd zijn tegen slijtage door dagelijks gebruik. Het wrapfolie is in verschillende soorten verkrijgbaar en allerlei kleuren zoals hoogglans folie en matte folie. Iedere soort folie geeft uw keuken een strakke uitstraling net alsof u een hele nieuwe keuken heeft gekocht.

zelf je keuken wrappen

Dus als u uw keuken een facelift wilt geven zonder uitgebreide renovatiewerkzaamheden nodig te hebben, ga dan uw keuken laten wrappen! Een ervaren specialist kan u helpen de perfecte afwerking te bereiken en tegelijkertijd tijd, geld en gedoe te besparen. Neem vandaag nog contact op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen uw droomkeuken te verwezenlijken!

Wat kost een het wrappen van je keuken?

De kosten voor het wrappen van uw keuken hangen af van de grootte en het type van het speciale wrapfolie en van de tijd die nodig is om de klus te klaren. Over het algemeen rekenen keuken wrapspecialisten per vierkante meter, zodat u alleen betaalt voor wat nodig is. Neem vandaag nog contact met ons op en wij kunnen u een schatting geven op basis van uw specifieke wensen. Wij garanderen kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Wat voor garantie biedt u?

Wij bieden één jaar garantie op al onze werkzaamheden. Uw tevredenheid is onze prioriteit, dus als er binnen deze periode problemen zijn met uw keukenfolie, laat het ons weten en wij repareren het kosteloos. U kunt er zeker van zijn dat wanneer u ons inhuurt, u niets anders dan topkwaliteit kunt verwachten. Als u uw keuken wrapt met extra dik folie bent u gegarandeerd verzekerd van een schadevrije keuken waar je iedere keukenklus op kan klaren. Keuken wrappen is een goedkope manier om uw keuken een nieuwe look te geven!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek